اهمیت مصرف روی در کودکان و نوجوانان
روی یکی از ترکیبات اصلی و کوفاکتور بیش از 300 نوع آنزیم است که در تولید و متابولیسم کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها، اسیدهای نوکلئیک و سایر ریزمغذی ها نقش دارد. روی یه عنوان دومین عنصر مهم بعد از آهن در بدن به شمار می رود. همچنین روی یکی از فاکتورهای مهم در جهت حفظ ساختار و عملکرد طبیعی مغز مورد نیاز است.
مصرف مکملهای غذایی حاوی روی به همراه ترکیبات جبران کننده مایعات و الکترولیتهای از دست رفته بدن به عنوان درمان پایه جهت کنترل اسهال در کودکان، توسط سازمان بهداشت جهانی و یونیسف توصیه می گردد.
کمبود روی:
سازمان بهداشت جهانی، کمبود روی را به عنوان یکی از 10 عامل اصلی ایجاد کننده بیماری درکودکان، در کشورهای درحالتوسعه معرفی کرده است.
کمبود روی در کودکان در کشورهای درحال توسعه:
– یکی از دلایل مهم کاهش رشد طولی استخوان ها و کوتاهی قد محسوب می شود.
– یکی از عوامل مهم ایجاد بی اشتهایی و کاهش میل به غذاخوردن می باشد.
– یکی از عوامل مهم ابتلا به بیماریهای گوارشی از جمله اسهال و عفونتهای مجاری تنفسی تحتانی خصوصاً پنومونی به شمار می رود و همچنین از دلایل عمده مرگ و میر آنان محسوب می شود.
– باعث ایجاد ضعف در حواس بویایی، چشایی و اختلال در عملکرد سیستم ایمنی می گردد.
در این رابطه مصرف شربت زینک پلاس کیندر و مولتی + زینک کیندر توصیه می گردد.

- Kinder
- September 16, 2017
- آخرین اخبار, آخرین مطالب, اسلاید
- No responses