kinder

آسرولا آنتی‌اکسیدانی برای مبارزه با عفونت‌های ویروسی می‌باشد.

آسرولا (Acerola) میوه‌ای سرشار از ویتامین C (حدودا 50-100 برابر پرتقال و لیمو) است و منبع خوبی از ویتامین‌های A، B1، B2، B3، کلسیم، روی و آهن به‌شمار می‌رود.
آسرولا سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بوده که برای پیشگیری و درمان سرما‌خوردگی و آنفولانزا مفید هستند، به مبارزه با عفونت‌های ویروسی کمک کرده و باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شوند. همچنین ویتامین C موجود در آسرولا در ساخت کلاژن، حفاظت از غشاهای موکوسی و سیستم تنفسی مشارکت می‌کند که همین مورد نیز نقش مهمی در عملکرد طبیعی سیستم ایمنی دارد. آسرولا آنتی‌اکسیدانی برای مبارزه با عفونت‌های ویروسی است.
ویتامین ث موجود در آسرولا در قرص ضدچروک ایمدین استفاده می‌شود و در ساخت کلاژن‌های جدید کاربرد بسیار زیادی دارد.
ویتامین C موجود در این میوه از بدن در برابر عفونت محافظت می‌کند و از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند و خطر بروز سرطان وبیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
مس موجود در آن در جذب آهن به بدن کمک می‌کند.
به علت داشتن ماده معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، آهن، فسفر، روی، منیزیم و منگنز به سوخت و ساز بدن کمک می‌کند.
مصرف این میوه که کم‌کالری و کم‌چربی است، برای افرادی که به سلامت خود اهمیت می‌دهند بسیار مفید است.
منبع عالی ویتامین A و بتاکاروتن است و در نتیجه با آکنه مقابله می‌کند و قدرت بینایی را بهبود می‌بخشد. علاوه بر آن به پوست طراوت می‌بخشد.
خاصیت منقبض‌کننده، ضد‌التهابی و ضد‌قارچی دارد.
این میوه برای عملکرد روده بزرگ مفید است و مانع از بروز یبوست می‌شود.
ویتامین C موجود در یک آسرولای کوچک ۶۵برابر ویتامین C موجود در پرتقال است.
از بروز سرماخوردگی، ناراحتی دندان و ریزش مو پیشگیری می‌کند.
این میوه تاثیر داروی ایبوپروفن یا آسپرین را دارد.
میزان بالای پتاسیم آن روحیه فرد را بالا می‌برد، عملکرد قلب را منظم و فشار خون را کنترل می‌کند.
شربت کیندر آسرولا حاوی عصاره‌ی آسرولا، ویتامین C، ویتامین‌های گروه B، ویتامین D و عصاره‌ی سنجد است. ویتامین C یک ویتامین آنتی‌اکسیدانی بوده که باعث تقویت سیستم ایمنی، مقاومت در برابر عفونت‌ها و کاهش شدت علائم سرماخوردگی می‌شود. ویتامین‌های گروه B در متابولیسم قندها، چربی‌ها و پروتئین‌ها و تولید انرژی نقش اساسی دارند. کمبود این گروه از ویتامین‌ها با بی اشتهایی، کاهش وزن، ضعف و بی‌حالی همراه است و دریافت مقادیر کافی از آن‌ها رشد جسمی و ذهنی را بهبود می‌بخشد. این ویتامین نیز نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی و تنظیم رشد و نمو داشته و کمبود آن خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی را افزایش می‌دهد. سنجد (Sea buckthorn) گیاهی حاوی ویتامین‌های گروه B و ویتامین‌های A، E و C به همراه مواد معدنی همچون پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن است. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در این گیاه از جمله توکوفرول‌ها، کاروتنوئیدها و فلاوونوئیدها به دفاع از بدن در برابر عوامل بیماری‌زا کمک می‌کنند. در نتیجه گیاه سنجد برای محافظت در برابر عفونت‌های ویروسی همچون سرما خوردگی و آنفولانزا اثرات مثبتی دارد.

منبع:
Acerola, an untapped functional superfruit: a review on latest
frontiers

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

عضویت در خبر نامه

برای عضویت کافیست ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تمامی حقوق این سایت برای شرکت کیندر محفوظ می باشد

طراحی و میزبانی توسط پارس پژوهان